Heel tevreden, tot in de puntjes afgewerkt. Vriendelijke service.
Claudine K. - Lendelede
We zijn heel tevreden met het resultaat. Heel mooie afwerking! Dank aan Marleen voor de goede communicatie, dank aan Nico voor de correcte offerte en dank aan Wim en collega voor de perfecte uitvoering! Een echte aanrader!
G. en H. - Wevelgem
Een echte aanrader. Snelle offerte, uitvoering perfect op afspraak en steeds ruim voldoende communicatie wanneer de werken zullen plaatsvinden. Daarnaast professionele plaatsing en prima afwerking.
Pieter H. - Laarne Kalken
We zijn blij dat Kristof bij ons de parket mocht leggen. Een man met héél veel ervaring en kennis en ook aangenaam in de omgang.
Piet S. - Roeselare
Via deze weg willen we graag nog eens laten weten dat wij enorm tevreden zijn en echt onder de indruk van het vakmanschap dat jullie afleverden. Wij maken zeker verder reclame.
Ruth D. - Heestert
Heel tevreden over onze traprenovatie met Trap2! Persoon die komen plaatsen is, is een uitstekende stielman.
Michael H. - Wielsbeke
Prachtig werk geleverd & op afgesproken datum geplaatst. Bedankt aan Kristof voor het geleverde werk en Marleen voor de professionele en vriendelijke opvolging!
Nicolas B. - Tiegem
P.S. : heeeeeeel tevreden!
Steffie D. - Melle
Jullie schilder -net als jullie, hebben mooi werk verricht !! Ik zal het niet nalaten jullie beiden overal aan te bevelen. Nogmaals dank.
Katleen V. - Lokeren
Hierbij een mailtje om onze tevredenheid uit te drukken over de door Trap2 geleverde werken. Het ontwerp was al direct verrassend en jullie stonden open voor de opmerkingen en suggesties van ons als klant. Een dubbele pluim voor mevrouw Marleen , die voor ons een betrokken rots in de branding was, ook als bepaalde ontwerpen en aanpassingen al eens wat langer op zich lieten wachten. Ook de werkmannen ter plaatse waren super stielmannen die op een vriendelijke manier topwerk leverden. Chapeau.
Dirk B. - Brugge
Met veel plezier stuur ik u dit mailtje om te laten weten dat de trap volledig opgeknapt is en dat hij er prachtig uit ziet. Dank u wel !!
N.D. - Waregem
Alles is zeer goed verlopen, de schrijnwerker was zeer vriendelijk! Ik ben zeer tevreden van het resultaat.
S.P. - Lede
#Facebook#trap in Rubberwood# Zeer tevreden over jullie. Hier onze nieuwe trap dat jullie hebben gedaan.
Familie S. - Harelbeke
Prachtige trap dankzij Trap2! Vlotte service en supervriendelijke medewerkers. Bedankt
Erna L.
Geweldige kwaliteit en eerlijke prijs! De klant is koning! Offerte is gelijk aan de factuur! Dit en meer kan een klant verwachten van Trap2! Bij ons thuis hebben ze een houten trap geplaatst en wij zijn supertevreden! Dankjewel Trap2!
D. - Denderleeuw
Vakmanschap, topkwaliteit aan materialen, stipt op tijd uitgevoerd en zeer aangename en professionele communicatie. Ik doe alvast nog beroep op hen: TOP-team!
F.D. - Zemst
Vraag van Trap2 aan klant of we foto's mogen nemen. Antwoord klant: Dat mag zeker. Het was immers een kunststukje wat dat Davy hier heeft achtergelaten!❤️
O.A. - Schoten


Meer getuigenissen kan je hier lezen